DogThings - Playdog pólóMindig is szerettem a feliratos, vicces mintás pólókat, egy pillanat alatt tud mosolyt csalni az arcunkra. Amire pedig nagy szükség van manapság, hidd el, ha te mosolyogsz a világ is visszamosolyog rád! Az ismert játékos nyúlfiú szimbolúma kutyásítva PlayDog…

JJ-Pets - Rockin' Angel Vagány, szegecses, lakkozott táska igazi egyéniségeknek. Ez a pompás darab két külső és két belső zsebbel rendelkezik, valamint állítható felsőrésszel, és a hálós oldalán felgörgethető hajtókával. Mérete: 48,2cm x 24,1cm x 27,9cm. 

Pinkaholic New York - Magician pinkVarázsold kedvenced megjelenését bámulatosan csinossá! Gyönyörű masnis-fodros felső a Pinkaholic New York legújabb, tavaszi-nyári kollekciójából. Anyaga: 100% pamut. 

PetHead by Tigi - Sárkányos medálTedd kedvenced megjelenését igazán átütővé a TIGI PetHead kiegészítővel. Mutasd meg kedvenced egyéniségét. Kedvenced igazi házisárkány? Ezt a medált neki találták ki. Mérete: 4,9cm x 2,8cm x 0,25cm.  

Louisdog - Tiara Shoe housePapucs alakú fekhely, elején glitteres korona mintával, kristály díszítésel. Színválaszték: arany- ill. ciklámen koronás. Mérete:60cm x 45cm x 15 cm. 

PetHead by Tigi - Poof!Poof! - Magical Deodorizing Spray Éld át a varázslatot! Ez a csodálatos spray azonnal semlegesíti és megszünteti a kellemetlen szagokat! Fürdetések között ajánlott a használata. Az összes TIGI Pet Head TM formula pH semleges és nem tartalmaz parabent,…

PetHead by Tigi - Masni alakú hajcsattTedd kedvenced megjelenését igazán menővé a PetHead kristályos masni hajcsattal. Mutasd meg kedvenced egyéniségét! Mérete: 3,8cm x 2cm.  

süti beállítások módosítása