Tigi PetHead - Terepmintás pórázVagány, egyedi Pet Head póráz terepmintával, pamutvászonból, az igazán stílusos kutyusoknak! Mérete: 122cm x 2,54cm.  

Tigi PetHead - Herringbone pórázVagány, egyedi Pet Head póráz Herringbone mintával, pamutvászonból, az igazán stílusos kutyusoknak! Mérete: 122cm x 2,54cm.  

PuppyZ - Hot Zone kutyapulóverTökéletes választás fázós kedvencek részére ez a jó meleg, kötött pulcsi, ráadásul nagyon trendi is, hiszen idén jöttek divatba a kötött kutyapulóverek.

PuppyZ - Polkadot lila kutyamasniCuki, tűpöttyös masnis hajcsat a rakoncátlan fürtök megfékezésére, hosszú szőrű kedvencek részére.  

PuppyZ - What a Babe kutyapulóverEbben a cuki ruhában biztos megbámulják majd kedvencedet. Remek választás, ha kedveled a feltűnést, és szereted divatosan öltöztetni kutyusodat. Anyaga: 100% pamut.  

PuppyZ - Baby Boo kutyapulóverEbben az édes, pöttyös kutyaruhában biztos vidám sétáitok lesznek kedvenceddel. A pulóver 100% pamutból készült, mely nem irritálja kutyusod bőrét, és jó melegen tartja a hideg napokon.

PuppyZ - Cute ZoneEz a tündéri kutyaruha biztos mosolyt csal mindenki arcára még a legzordabb időben is. Anyaga 100% pamut, mely nemcsak megvédi kedvencedet a hidegtől, de a bőrét sem irritálja.

süti beállítások módosítása