PuppyZ - Polkadot bows pinkCuki, tűpöttyös masnis hajcsat a rakoncátlan fürtök megfékezésére, hosszú szőrű kedvencek részére. Mérete: 6cm x 2,5cm 

PuppyZ - Pinkfull JoggerDobd fel a szürke, hideg hétköznapokat, és lepd meg kedvencedet ezzel a divatos, rózsaszín kutyaoverallal. Anyaga 100% pamut. 

PuppyZ - HollywoodKövesd te is kedvenceddel a legújabb trendet, és válaszd ezt a tündérien elegáns téli kabátkát kutyusodnak a PuppyZ legújabb őszi-téli kollekciójából.  

PuppyZ- Happy WinterIgazi téli kabátka ez a havas tájat idéző, gyöngylánccal díszített elegáns darab a PuppyZ legújabb kollekciójából, mely kellemes sétákat ígér kedvencednek a legnagyobb hidegben is.  

PuppyZ - Cutie Pie pinkHa kedveled a feliratos pólókat, és szeretnél kedvencednek is egy ilyen darabot, akkor neked ajánljuk ezt a cuki kutyaruhát a PuppyZ 2010-es őszi-téli kollekciójából. Színe: fehér alapon rózsaszín felirat. Anyaga: 100% pamut. 

PuppyZ - WonderhoodRemek választás ez a csinos felső, ha igazán egyedi kutyaruhát szeretnél kedvencednek. A cuki masnik mellett, természetesen a manapság nagyon divatos kapucni sem maradhatott le a pulcsiról. Anyaga: 100% pamut.

PuppyZ - DiscoFeltünő gyönyörű hajmasni kedvenced hajába, hogy kitűntjön a tömegből.Mérete: 4,5cm x 2cm

süti beállítások módosítása