PuppyZ - Sweet Heart pólóMutasd meg mindenkinek, mennyire szereted kis kedvencedet ezzel a tündéri szivecskés kutyapólóval. Könnyű nyári viseletként kistestű és kölyökkutyák részére ajánlott, de akár a hideg, téli éjszakákon is jól jöhet pizsamafelsőként egy ilyen cuki…

PetHead - Hajgumi masnival 4db.Tedd kedvenced megjelenését igazán menővé a PetHead Swarovski kristályos gumis masnikkal. Mutasd meg kedvenced egyéniségét! A szett 4db. masnit tartalmaz. Színek: fekete, rózsaszín, lila, ciklámen.

DogThings - Hello KittyTe is rajongója vagy a világhírű Kitty cicának? Akkor biztosan örülsz ennek a pulóvernek, melynek hátát ez a cica díszíti. Én hiszek a kutya-cica barátságban! Színével már a tavaszt idézi, és ennek megfelelően béleletlen, hiszen az első napsugarak…

Jön! Jön! Hamarosan megérkezik üzletünkbe a Pinkaholic NY legújabb kollekciója!    

Chi-ku - Rabbit heart necklaceCuki nyuszis nyaklánc csinos gyöngyökkel díszítve, apró kedvencek részére. Hossza: 25cm.

DogLove kapucnis pólóÉdes kapucnis pólócska rózsaszín és világoskék színben, szürke passzéval. Képünkön Pigike a kan fazonban:

Flexi - XS mini pink3m-es zsínóros automata póráz kutyáknak, macskáknak és kisállatoknak max. 8kg.-ig. Különösen könnyű, súlya 90g.  

Camon - Stainless steel bowlKék színű etető- és itatótál fémből, helyes csontformával díszítve, praktikus csúszásgátló gumiperemmel, közép méretű és nagytestű kutyák részére. Átmérője: perem -16cm, talp -24,5cm.

Camon - Stainless steel bowl Rózsaszín etető- és itatótál fémből, praktikus csúszásgátló gumiperemmel, közép méretű és nagytestű kutyák részére. Átmérője: perem -21cm, talp - 29cm.

süti beállítások módosítása