Ha nyár, akkor sok napsütés, vízpart, frissítő záporok, kerti piknikek, és kalandos utazások. Rengeteg nagyszerű program vár ránk, akár nyaralni megyünk, akár csak a közeli erdőbe indulunk kirándulni kedvencünkkel. Hogy a nyarat felhőtlenül tudjátok mindketten élezni, összeszedtünk néhány hasznos tippet nektek.

 
1. Ne felejts el vizet vinni magaddal, ha kimozdultok otthonról. A legjobb, ha jó előre behűtöd, hogy ne melegedjen fel hamar. Érdemes a víz mellé magaddal vinni egy itató tálat is, melyre a legalkalmasabb a Puppy Angel könnyű, kis helyet foglaló, és pár mozdulattal kutyatállá alakítható utazó tálkája.
 

 
2. A kutyák részére készült kendők, sapkák, illetve nyári kutyaruhák nemcsak öltöztetnek, hanem a napsugárzás káros hatásaitól is védik kedvencedet. Nyári felszerelésnek válassz szellős anyagú, világos színű ruhákat és kiegészítőket.
 
For Pets Only Puppa Dance nyári kutyaruha 
 
PuppyZ Happy Cap kutyasapka
 
 
3. Erős napsütésben a fém tárgyak felforrósodnak, a sötét szín pedig magába szívja a nap melegét, ezért nyáron kerüld az ilyen felszereléseket. Ha melegben – akár csak alkalmanként is- táskában szállítod kutyusod, a célra olyan hordozót válassz, ami kellőképpen szellős, lehetőleg vékony falú, és világos színű. A sötét színű táskák hamar felmelegednek, ha napsütés éri őket.
 
Puppy Angel Paw kutyatáska
 
Puppy Angel Mediterranian Holiday hordozó
 
 
4. A lehetőségekhez mérten, igyekezz minél többször bevizezni kedvenced bundáját, illetve a hasánál és a nyakánál a bőrét. Ha az árnyék és bevizezés ellenére is melege lenne, készíts neki hideg borogatást. Nedvesíts be kissé egy világos színű, szellős anyagú kendőt (fejre), vagy kutyaruhát, és ezt add kedvencedre.
 
DogThing Summer Time nyári kutyaruha
 
5. Nyáron különösen fontos, hogy a friss víz mindig biztosítva legyen kedvencednek. A fekhelyhez hasonlóan, az itatótálat is tedd a lakás vagy kert egy napsütéstől védett, szellősebb részére. Hogy a víz ne melegedjen fel könnyen,  speciális tálat is használhatsz, például a United Pets kettő az egyben táljait, melyeknek az aljába jégkockát lehet tenni, és a tál hőtartó képességének segítségével a kutya vize tovább hidegen tartható.
 
United Pets kettő az egyben, hőtárolós kutyatál
 
 
+1 Végezetül egy tuti tipp: hűthető fekhely kistestű kutyáknak. Nem kell mást tenni, mint a matracban lévő tasakot vízzel feltölteni, kb. 20 percig hűtőszekrényben lehűteni, ezután kedvenced már élvezheti a kellemes, hűs fekhely kényelmét.
 
Puppy Angel Compact Cool Mat hűthető fekhely

A bejegyzés trackback címe:

https://doglove.blog.hu/api/trackback/id/tr163032573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása