HDD - Birthday boyTe lehetsz az ajándékozás nagymestere, ha ezzel a csipogós torta formájú játékkal leped meg kedvencedet. Méretek: S - 7,5cm L - 12,7cm.

HDD - Dog Perignon toyFelejtsd el a hétköznapi játékokat, és pezsdítsd fel kedvenced életét egy üveg Dog Perignon-nal! Anyaga: plüss, belül csipogóval. Mérete: S- 15,2cm

HDD - Birthday girl toyCuki meglepetés lehet ez a torta alakú játék kedvenced születésnapjára.Méretek: S - 7,6cm, L - 12,7cm 

HDD - Chewy Vuiton toyAdd meg kedvencednek azt az örömöt, hogy egy ilyen mesés Chewy Vuiton kézitáska boldog tulajdonosa lehessen. Díváknak kötelező darab! Anyaga plüss, csipogós belsővel. Méretek: S- 10cm x 8cm+fül, L- 15cm x 13cm+fül.

HDD - Muttgarita toyNe engedd, hogy a komor idő elvegye kedvenced kedvét, és rázd fel egy vidám Muttgarita koktéllal! Anyaga: plüss, belül csipogóval. Mérete: S- 12,7cm, L- 17,7cm.

HDD - Arfsolut toyAbszolút nyerő választás, ha valami különleges ajándékkal szeretnéd meglepni kedvencedet. Anyaga: plüss, belül csipogóval. Méretek: S- 15,2cm, L- 25,4cm.

HDD - Dogior toyImádod a divatot? Szeretnéd kutyusodat is luxus termékekkel kényeztetni? Akkor a te kedvenced holmijából sem maradhat ki ez a bájos kézitáska kutyajáték. Anyaga: plüss, belül csipogóval. Méretek: S- 10cm x 9cm, L- 16,5cm x 14cm.

süti beállítások módosítása