Az angyalföldi utcabál keverékkutya szépségversenyenén jártunk az elmúlt vasárnap, ahol az Angyalföldi Gyermek és Ifjúsági Ház felkérésére, örömmel vállaltuk el az egyik zsűri tagságot, továbbá kutyatálakat és hámokat hoztunk a nyertes kutyusoknak.

 A szervezők elsősorban 13. kerületi, keverék kutyákat vártak a megmérettetésre, ennek ellenére lehetőséget adtak a szereplésre fajtatiszta, illetve más kerületekből érkező kutyáknak is. A rendezvényen végül 29 kutya gyűlt össze, közülük kellett kiválasztanunk a kerület legszebb kistestű- illetve nagytestű kutyáját.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bár sok édes kutyust láthattunk, már a legelején egyértelmű volt a kistestű kutyák nyertese, amikor a tündéri Csufi feltűnt a színpadon. A közönség reakciójából ítélve, úgy tűnt,  mindenkinek belopta magát a szívébe, és a zsűri is egyhangúan őt hozta ki győztesnek.
 
 
A második helyezett, szintén az egyik favoritunk, az aprócska Jojo lett.
 
 
A harmadik helyezést a hófehér Kisegér nyerte el.
 
 
A nagytestű kutyák első helyezettje, Pimasz, kétségkívül feltűnő jelenség volt.
 
 
A második helyezett a gyönyörű Sába lett.
 
 
A bronzérmes vizsla keverék, Bonnie, az utolsó pillanatban érkezett a versenyre gazdájával.
 
 
A két főkategórián kívül, további nyertesi is lettek a versenynek, három külön díj is kiosztásra került: Gina-nak és Lili-nek a produkcióját értékeltük, Pimpi pedig kárpótlásként kapta, mert épp csak lemaradt a dobogóról. Mindhárom kutyust egy-egy kutyahámmal jutalmaztuk.
 
 
Az eseményre a helyi tv csatorna is kíváncsi volt, és egy röpke interjú erejéig minket is elkaptak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Köszönjük a szervezőknek a meghívást és gratulálunk a győzteseknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://doglove.blog.hu/api/trackback/id/tr251364828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása