Vajon melyik sztár kutyájának van a legjobb dolga? Ki az elmúlt év legjobb celeb gazdija? Összeszedtünk néhány hírességet, akik szerintünk nyugodtan indulhatnának egy ilyen megmérettetésen.

A gondos Sarah Michelle Gellar

Az állapotosan is csinos Sarah Michelle Gellar akkor sem hanyagolta el kedvencét, mikor épp első gyermekét várta férjétől, Freddie Prinz Jr.-tól. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy kutyáját heti rendszerességgel maga vitte a szükséges állatorvosi kezelésekre, annak ellenére, hogy várandóssága utolsó hónapjait már nehezebben viselte. A színésznő tényleg komolyan veszi „Antoine de Saint-Exupéry kis hercegében elhangzott híres mondatot: „Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél”.

Kiváncsi vagy a cikk folytatására? Oldalunkon elolvashatod: DogLove Shop - Cel-ebek

A bejegyzés trackback címe:

https://doglove.blog.hu/api/trackback/id/tr801692571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása