Hatalmas csivava buli a Római parton!

Vasárnap megrendezésre került az 1. Csivava majális Kis Hegedűs Réka modell szervezésében.

Már a meghirdetett időpont előtt elkezdtek gyülekezni a büszke csivava tulajdonosok, majd kisvártatva teljesen ellepték a rendezvény helyszínét. Soha nem volt még ennyi csivava egy helyen Magyarországon. A találkozó teljes időtartalma alatt bőven adódott lehetőség összeismerkedni másokkal, dr. Varga József állatorvos tanácsát kérni egészségügyi kérdésekben, bevásárolni kedvencüknek a DogLove Shop pultjánál, vagy akár ajándékfotót készítettni Kis Csanád fotóművésznél. 





Ügyességi versenyen is összemérhették magukat az apró négylábúak, a legügyesebbek pedig értékes nyereményekkel térhettek haza a Champion Petfoods (az Acana és Orijen tápok forgalmazója), a DogLove Shop és a TIGI PetHead jóvoltából.






A változatos programok mellett DogLove Shop kutyaruha bemutató is volt, ahol sztárok (Somló Tamás és kislánya, Fresh Andi, Sónyák Szilvi playmate, Paksy Tímea kajakozó, valamint a szervező Kis Hegedűs Réka és párja Balogh Gábor öttusa világbajnok) és csivaváik  mutatták be az idei tavaszi és nyári kutyaruha trendet.











A nagy sikerre tekintettel biztosak lehetünk benne, hogy jövőre ismét megrendezésre kerül a Csivava majális, sokkal nagyobb helyszínen és még színesebb programokkal.
Az 1. Csivava majálison kint volt a Playboy kamerája is, így megnézhetitek a DogLove Shop divatbemutatóját: 

A bejegyzés trackback címe:

https://doglove.blog.hu/api/trackback/id/tr1001974338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása