Pinkaholic NY - Dome house pink 

PuppyZ - Pretty Pearl pinkCsinos csipkés hajcsatt a rakoncátlan fürtök megfékezésére, kistestű kedvencek részére. 

Vajon melyik sztár kutyájának van a legjobb dolga? Ki az elmúlt év legjobb celeb gazdija? Összeszedtünk néhány hírességet, akik szerintünk nyugodtan indulhatnának egy ilyen megmérettetésen.A gondos Sarah Michelle GellarAz állapotosan is csinos Sarah Michelle Gellar akkor sem…

PetHead by Tigi - Kristályos tappancs medálTedd kedvenced megjelenését igazán menővé a PetHead kristályos medállal. Mutasd meg kedvenced egyéniségét! Ruhára, nyakörvre akasztható. 

Bayer - Kiltix bolhanyakörvA Kiltix nyakörv elpusztítja a kullancsok lárváit, nimfáit és felnőtt alakjait, valamint a kifejlett bolhákat. A nyakörv propoxurt és flumetrint tartalmaz. Egyedülálló 7 hónapig tartó védelem. 3 méretben kapható.Cégünkről cikk a Femina oldalán:

DogThings - City pulóverA belvárosban éltek? Veled is előfordult már, hogy nem tudtad hova tenni a kutyapiszok zacsit, mert nem volt zsebed? Az erre kijelölt kukáknál pedig pont akkor fogy el, amikor neked kellene? Nekem egy idő után tele volt minden zsebem zacsival. Aztán arra gondoltam,…

Louisdog - Rudolph Bear toy

Flexi - Petite EleganceKutyáknak max. 12kg-ig. 3 méteres szalagos póráz. Magas fényű lakkozott ház. Bőrrel szegett szalag. Súly kb. 120g. Krómozott karabíner. 

süti beállítások módosítása